Andre spennende stjerner

Vi har snakket mye om stjerner her på Celesta, og forklart det aller meste rundt verdensrommet vi alle holder til i. Men det er ikke bare de blinkende lysene på nattehimmelen vi kaller for stjerner. Hvorfor ikke ta opp noen andre typer stjerner?

Sjøstjerner

Dette er noe av det mest fargerike, interessante og samtidig underlige man finner på havbunnen. Sjøstjerner er levende dyr, men ser ut som noe tatt ut fra en science fiction film. De rare vesenene kryper omkring på havbunnen og spiser alt de kommer over. Ikke er de farlige, heller, man kan enkelt plukke en opp og titte nærmere på den om du får lyst!

Sportsstjerner

messiFolk flest assosierer ordet «stjerne» med sin favorittutøver. Det er kun vi som elsker stjernehimmelen som begynner å ramse opp kjente stjerner når ordet blir nevnt. Men er ikke Ole Einar Bjørndalen også en stjerne? Eller Lionel Messi? Dette er sportsstjerner, stjerner som på mange måter er like langt unna (men samtidig veldig nærme) som de blinkende legemene vi ser på himmelen om natten. Sportsstjerner flyr omkring, de blinker og stråler, og tiltrekker seg utrolig mye oppmerksomhet fra alle kanter. Mange drømmer om å komme så nærme på sine utvalgte helter som mulig, akkurat som vi drømmer om å dra opp i verdensrommet, kanskje med SpaceX og grunnleggeren Elon Musk.

Stjernespill

Utallige spill der ute gir deg muligheten til å komme nærmere på stjernehimmelen, men de fleste av disse koster penger. Penger man heller vil bruke på nye detaljer til kikkerten eller annet utstyr. Altså er det best å holde seg til stjernespill som Starburst, en av de mest populære spilleautomatene der ute for øyeblikket. Starburst er å finne på ethvert nettcasino, og spilles av millioner av spillere verden rundt. Siden det kun tar ett minutt å ha spillet foran seg, er det enkelt å komme i gang. Samtidig har man faktisk muligheten til å vinne penger, om stjernene dukker opp i ditt favør.

Popstjerner

Disse trenger vi kanskje ikke nevne? Popstjerner er popstjerner, og de fleste mennesker fra den eldre garde vil si seg enig i at popstjerner er det verste eksempelet på det moderne forbrukersamfunnet. Popstjerner man ser på MTV og andre musikkanaler nå om dagen har oftest lite talent, men sterke krefter har hjulpet dem til verdenstoppen. Markedsføring ligger bak deres suksess, rett og slett. Mange av dem er rett og slett ikke verdige benevnelsen – i følge oss.