Science fiction i digital form

Sci-fi er en utrolig populær form for underholdning, enten som film, spill eller bøker. Folk liker å drømme seg bort, og det er dette regissørene/spillutviklerne/forfatterne satser på. Science fiction lar oss drømme om andre verdener, om fremtiden, om utviklingen vi beskuer rundt oss hver dag. Sci-fi sjangeren er dødspopulær akkurat nå, etter at den nyeste Star Wars filmen ble sluppet. Alle vil ha detaljer med verdensrommet, fra T-skjorter til spilleautomater. Vi har aldri visste mer om verdensrommet enn i dag, altså gir også bøkene, filmene og spillene et langt bedre innblikk i det som foregår der ute i det svarte rom. Battlestar Galactica, Star Trek, Star Wars – alle disse klassiske TV-seriene og filmene har millioner av fans verden rundt, derfor kunne ikke skaperne la det hele ende med deres første utgivelser.

Battlestar Galactice – film og spilleautomat

battlestar-galacticaNå om dagen finner du flere nye versjoner av disse tre ekstremt kjente science fiction seriene. Battlestar Galactica har til og med fått en helt egen spilleautomat! Ja, denne kan du lese mer om på . Du har sikkert hørt om spillet med Battlestar Galactica allerede, men spilleautomaten er steget videre – her kan du tross alt vinne penger samtidig som du får møtt alle de elskede heltene fra den kjente filmserien. Les anmeldelsen på ovennevnte lenke, så vil du straks forstå hvorfor dette spillet har fått en stå stor oppslutning på nettet. Du kan til og med spille fra mobilen, såpass langt har utviklingen kommet. Alle vil hoppe på trenden rundt verdensrommet, du ser det overalt rundt deg. Endelig har «nerdenes» tid kommet!

Star Trek og Star Wars – gamle kjenninger fortsatt i vinden

star-wars-logoStar Trek er en av de eldste seriene med fokus på verdensrommet, kun forbigått av den uslåelige Star Wars-serien. Star Wars er så populært at man hvert år har gigantiske messer verden rundt der Star Wars-fans får samles og diskutert sine elskede filmer. Den neste store Star Wars-messen finner faktisk sted ikke langt herfra – i den lille byen Randers ikke langt fra Århus i Danmark. For å ytterligere feire populariteten til Star Wars og andre science fiction filmer/bøker, er Disney på vei til å bygge to gigantiske Star Wars-attraksjoner i Disneyland-temaparken. Legg også merke til at danske Mads Mikkelsen er med på en ny science fiction film som har premiere i år. Rouge One vil minne veldig om Star Wars, og regnes som en spin-off av den verdenskjente sci-fi filmserien.